Béke és szerelem: március köve az akvamarin

2012.03.03. 22:53 MomLovesDiamonds

 

Az asztrológiában az akvamarin a győztes szerelem tartósságának szimbóluma. Harmóniát hoz a házaséletbe, őrködik szerelmünk hosszan tartó lángja és a hűség felett, mivel jelenlétében a felmerülő problémákat józan ésszel győzik le a szerelmesek.

 

 

Latinul és olaszul az aqua marina tengervizet jelent.

A monda szerint az akvamarin a tenger tündérének ajándéka, így lett a vízen utazók szerencseköve.

 

 

 

 

 

 

Ősi legendák arról számolnak be, hogy viselőjét nemcsak gazdaggá, hanem boldoggá is teszi, ám felébreszti a féltékenységet. Reményeket, bizakodást és örök fiatalságot hoz.

 

 

 

 

 

 

 

Mivel tiszta színével a lányok ártatlanságát védte, szívesen használták az eljegyzési gyűrűk köveként.

 

 

Ez a kő örömöt, igazi békét sugároz, a tenger tiszta, zöldes színével nyugalmat, toleranciát és megértést biztosít, segítségével félénkségünk elmúlik, kifejezőképességünk fejlődik. Békés, harmonikus, nyugalmat árasztó energiája érzékennyé tesz, az akvamarin hatására megtanulunk másokkal együtt érezni, ráeszmélünk a szeretet gyógyító erejére.

Segítségével törekedni fogunk céljaink elérésére, kitartóvá, tevékennyé tesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr384287132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása