Színek kavalkádja: Konplott

2012.05.03. 15:45 MomLovesDiamonds

 

Ma színek és formák tobzódását hoztam nektek:

 

 

 

 

Egyik héten szombati munkanap, másik héten  hosszú hétvége, egyik nap  tűző napsütés, másik nap jégeső, lassan azt sem tudjuk, hol vagyunk…

 

Ehhez az „ilyen is, olyan is” feelinghez igazodva ma hoztam nektek egy kis „hazai is, meg nem is” márka bejegyzést…

 

 

 

 

 

A Konplott látványos ékszereit szinte minden divatlap ékszerfotói között, vagy editorial oldalain megcsodálhatjuk –figyeljétek csak meg, ha kinyitjátok bármelyik újságot, érdemes számolni, hogy hány Konplott-ékszert találtok benne.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezeket a szépséges ékszereket ma Pesten két helyen is beszerezhetjük, igaz, nem túl jutányos áron -de figyelmesen megnézve az ékszerek kidolgozását, nemes anyagait, és egyedi tervezését, azt hiszem, nyugodtan gyűjtögethetünk egy kicsit hosszabb ideig, ha beleszerettünk.

 

A márka Európában számos helyen elérhető, ám a csodás ékszerek tervezője, Miranda Konstantinidou görög származású,  Olaszországban nőtt fel, majd a Fülöp-szigeteken alapította meg a márkát, ahol jelenleg is történik a tervezés és a gyártás is. Erről a kis szigetről, Cebun-ról látja el ékszerekkel az európai boltokat. 

A tervező hölgyről készült kedvenc fotóm:

Azt hiszem, elmondhatjuk, hogy nem veszi túl komolyan magát a hölgy:)

Ez a könnyedség és frissesség érződik is minden egyes kollekción. Bubble Pearls, Indian Africa, Knot (csomó), Twisted Lady, Yoga… csak néhány a fantáziadús kollekciók elnevezéseiből. Már ezek az elnevezések is mutatják a Konplott sokszínűségét, megújulási képességét és ötletességét.

 

 

 

 

 

 

 

Miranda irányelve a meg nem alkuvó, iránymutató ékszerek alkotása, valamint a gyakori megújulás:szezonális kollekciók helyett folyamatosan ontja az újabb és újabb mini-kollekciókat, amelyeket az egyes országok ékszerboltjai között is folyamatosan cserél.

Ezért ha valamibe beleszeretünk, sietnünk kell, hiszen könnyen lehet, hogy 1-2 hét múlva már nem találjuk meg azt a modellt, amelyet szeretnénk, viszont az üzletben való nézegetést igazi rendszeres kedvenc programmá léptethetjük elő, mivel rendszeresen, akár hetente megjelennek a legújabb Konplott-csodák minden egyes üzletben.

A márkáról és az új kollekciókról sok videót találtok a megosztókon, íme egy Lookbook-video, de a függők rengeteg hasonlóból válogathatnak:)

 

Csajok, ha beköltöznétek, az Alléban és az Arénában van Konplott-bázis, Miranda biztosan örülne:)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr984486040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ms_andi (törölt) 2012.07.18. 12:56:22

Ez igy igaz!
Kedvenc boltom évek óta.
Nem csak az újságok vannak tele,de a TV-ben is mindig látom.
Láttátok már Ti is a Babavilágban,Erős Antónián,az Eurovision Dalfesztiválon,Wolf Kati új klippjében és még számos helyen?

MomLovesDiamonds 2012.07.19. 10:06:03

Nagyon örülök Andi, hogy tetszik:)
Szerintem is nagyon szépek az ékszereik, lehet álmodozni........
süti beállítások módosítása