Thomas Sabo, a marketingzseni

2012.10.09. 20:57 MomLovesDiamonds

Szinte alig van olyan ember kicsiny bolygónkon, aki a Thomas Sabo márkanév hallatán rá ne vágná: charme-ok!

A márka zseniális ötletét maximálisan kiaknázta, a Charme Club létrehozásával szinte kifogyhatatlan gyűjtő lehetőséget kínálva a rajongóknak.

Thomas_Winter.jpg

Azt hinnénk, egy ilyen szuper és egyedi ötlet után már nem tud semmi újdonságot mutatni nekünk egy ékszerház, de Thomas Sabóék még ezt is felül tudták múlni:

Jelenleg már nem csak karkötőkre, hanem nyakláncokra is pakolhatunk charme-okat!

Egyszerűen csak fogunk egy nyakláncot, egy nagy méretű, karakteres medállal és egymás mellé a láncra fűzünk -kisebb méretben- újabb és újabb medálokat!
 Brilliáns ötlet... Ráadásul a 2012-es őszi-téli szezonra igazán szemet gyönyörködtető nyaklánc-charme választékot kínálnak nekünk, csak győzzünk választani...

Thomas_Glam1.jpgThomas_Glam2.jpg

A charme-maximalizálás mellett a Thomas Sabo pár éve már kínál elég szép férfi ékszereket is (zseniális például a mandzsetta-választékuk). Idén azonban nem elégszenek meg a  "férfi ékszereket is találsz nálunk" üzenettel, hanem összepárosították a téli férfi és női kollekciót és új, unisex image-et építve, "Rebel at heart", azaz "Lázadó szívűek" néven új minikollekciót dobtak piacra.

thomas1.jpg

Újabb szuper marketing ötlet, mivel ha például ajándékot veszünk párunknak, akkor rögtön magunknak is vehetünk ugyanolyan, vagy passzoló ékszert, így is erősítve összetartozásunkat... Egyszerűen nem győzöm csodálni a Thomas Sabo marketinges zsenijeinek újabb és újabb hihetetlen ötleteit...

Thomas_Rebel3.jpg

A Rebel at Heart minikollekció ékszerei egyébként igencsak szépre sikerültek, bár túl sok újdonságot nem mutatnak az előző kollekciókhoz képest, -de mi már tudjuk, hogy ez akár előny is lehet, hiszen így az ékszerünk nem megy ki a divatból egy év alatt...

Thomas_Rebel2.jpgThomas_Rebel6.jpgThomas_Rebel7.jpgThomas_Rebel.jpg

Lázadók és romantikus charme-gyűjtők, téli beszerzésre fel:)

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr534829480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása