Az angyali Osvárt Andi a Bulgari jótékonysági kampányában

2012.12.03. 11:35 MomLovesDiamonds

Íme egy lány, aki egy icipici kis faluból, Tamásiból indulva meghódította a világot…

bulgari001.jpg

Egy lány, aki a modellek „szép, de buta” skatulyáját mindennap megcáfolva az élő bizonyíték arra, hogy a szép lányok is lehetnek okosak és ragyogóan tehetségesek…

Egy lány, aki miután Magyarországon modellként mindent elért, amit csak lehetett, Olaszországban próbált szerencsét, s miután Olaszországban óriási sztár lett,”kinőtte” az országot és meg sem állt Hollywwodig…

Egy lány, akit szó szerint a kihívások éltetnek…

Egy lány, aki az European Golden Globe díj elnyerésétől sem „szállt el”, hanem a sikerektől csak még nemesebb lett, s most jótékonysági szerepet vállalt!

Andit ugyanis nem kisebb világcég kérte fel jótékonysági kampányában való szereplésre, mint a világhírű Bulgari ékszerház.

A Stop.Thinking.Give kampány a Bulgari és a Save the Children alapítvány közös akciója, a „biztosítsunk egyenlő oktatási lehetőségeket a tehetséges gyerekeknek” célkitűzésével több, mint 19 millió dollárt gyűjtött össze 19 ország gyermekeinek oktatására. A program már 2009 óta működik, eddig kb 500 000 gyermeket segítettek hozzá a minőségi oktatáshoz. A vállalatok a jövőben is folytatni szándékoznak ezt a szép, most már hagyománynak mondható akciót.

Bulgari01.jpg

A Bulgari a kampány számára egy különleges és ikonikus, ezüst és kerámia kombinációjával készült gyűrűt tervezett, amelyet világszerte árusít szalonjaiban.

 Bulgari4.jpg

Andi a programban Olaszország legismertebb művészei mellett többek között Ben Stiller, Jessica Biel, Selma Blair, Olivia Wilde, Leighton Meister, Sting és más világsztárok társaságában szerepel….

Íme Andi a fotókiállításon, amely Rómában volt látható a kampány fotóival:

 Bulgari2.jpg

Azt hiszem, az egyértelmű, hogy Andi sikereiről, kőkemény akaratáról, tehetségéről és szorgalmáról minden egyes nap példát vehetünk. A Rubik-kocka, a pálinka és a magyar olimpikonok mellett őmiatta is sokan megjegyzik Magyarország nevét.

Már csak azt szeretném tudni, hogy Andi szerepvállalásáról a Bulgari –kampányban eddig miért nem találtam egyetlen sort sem a magyar sajtóban…?

A bejegyzés trackback címe:

https://ekszermania.blog.hu/api/trackback/id/tr634944727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

colonel pondró 2012.12.04. 08:03:55

Tamási nem falu, főleg nem icipici, hanem város. Igaz annak nem túl nagy. Földrajzból 1-es.

MomLovesDiamonds 2012.12.04. 09:08:38

@colonel pondró:
Kedves Colonel Pondró,
köszönöm a javítást!
Legközelebb jobban utánanézek a részleteknek is,hátha sikerül kijavítanom az 1-est...
Szép napot! Eszti
süti beállítások módosítása